Invertoare independente de la 100 la 139kVA

 
Topologie Freesun devine cel mai competitive cu  invertoare centrale și disponibilitatea de invertoare șir. Acesta este construit cu module independente de la 100 la 139kVA, fiecare modul  include propriul bord de control, treapta de putere și  sistem de răcire, fiind cuplat la curent continuu și curent alternativ. In final, o problemă afectează doar  una dintre unități a întregului sistem. În același timp, puterea modulului defect este trimis la o adiacentă Modul operativ, astfel încât se reduce numai puterea injectata când nominalul  maxim  ajunge la putere. Dacă nu, nu vei pierde un kWh și s-ar putea, probabil, niciodată sa-ti dai  seama că un modul nu este funcțional. 
 
Toate unitățile de lucru în paralel comanda  împreună cu maestrul. Acest maestru este guvernator principal al sistemului și este responsabil de urmărirea MPPT, sincronizarea secvență, protecția generală .... Freesun  este inteligent proiectat să dureze. Automat. Mod de schimburi în fiecare noapte rolul de master prin compararea registrului de producere a energiei pe fiecare modul. Cel cu mai putina energie produsă (kWh), va acționa ca un maestru viitor dimineața devreme cu primele raze ale soarelui. Această caracteristică permite o uzură omogena și lacrimă din toate componentele din modulele, se extinde durata de viață a produselor și raportul MTBF.
 

Sistemul de racire

Răcire independenta în fiecare modul, reduce consumul de energie a ventilatorului. Invertorul reduce la maxim consumul de stand-by la capacitate redusă. Fiecare zonă fierbinte din modulul are 3 ventilatoare independente amplasate inteligent și controlate prin intermediul propriul sau  panou de control și senzori de temperatură.Experienta Power Electronics în VSD a fost implementata în zone de putere principale pentru a  reduce consumul de energie la minim și pentru a stimula capacitatea de răcire pentru Instalare PV situat la mai mult de 3000 de metri deasupra nivelului mării. De economisire a energiei cu caracteristici mai mari de răcire. Nici o declasare de putere până la 50 ° C, datorită  supradimensionarii  IGBT-ului, design mecanic și eficient a sistemului de răcire.

Instalare usoara

Designul său modular permite izolarea și înlocuirea a tuturor componentelor fara efort, economisind timp și bani în timpul inspecțiilor de rutină. Fiecare modul este echipat cu roți ghidate, care permit o extracție frontal ușor doar cu ajutorul căruciorului.

Configurare sistem

AC Putere de rating configurabil și gama de MPPT tensiune DC, clientul ar putea adapta limitele invertor pentru a crește puterea modulului de la 100kVA la 139kVA. putere electronică vă oferă instrumente de competitivitate.

Fisa tehnica 360 VAC

Fisa tehnica 330 VAC

Fisa tehnica 300 VAC

Fisa tehnica 270 VAC